Stort billede af parkeringsuret set forfra

Handelsbetingelser

Gælder for køb på parkeringsuret.dk


1. Leveringstid
Varen afsendes den første hverdag efter din bestilling har fundet sted, og vi forventer at kunne levere det købte til dig indenfor 1-2 arbejdsdage.

2. Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb, skal du informere os herom på kundeservice@parkeringsuret.dk senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Herefter har du 14 dage til at returnere det købte ledsaget af den ved levering vedlagte returseddel i udfyldt stand.

Returneres det købte i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand, refunderes den fulde købesum inklusive eventuelle forsendelsesomkostninger til det betalingsmiddel, du har anvendt i forbindelse med handlen.

Returneres det købte ikke i original emballage og/eller i ubrugt og ubeskadiget stand, refunderes den fulde købesum inklusive eventuelle forsendelsesomkostninger, men med fradrag af den værdiforringelse det købte har lidt, til det betalingsmiddel, du har anvendt i forbindelse med handlen.

Du skal betale dine egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af det købte.

3. Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til Parkeringsuret.dk ApS skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er det muligt at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Parkeringsuret.dk ApS. Yderligere har du mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

4. Ordrebekræftelse
Parkeringsuret.dk ApS opbevarer ordrebekræftelsen elektronisk, efter den er fremsendt til dig.

5. Prisændringer
Parkeringsuret.dk ApS tager forbehold for at kunne ændre priserne på hjemmesiden uden varsel.

6. Betaling
De mulige betalingsmåder er som minimum:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Elektron
  • MasterCard
  • JCB
  • UnionPay
  • American Express

7. Reklamationsret
Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Der henvises i øvrigt til købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Parkeringsuret.dk ApS inden rimelig tid efter varens modtagelse. Du kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post til samme adresse fremgår af den i forsendelsesemballagen vedlagte returseddel.

8. Er du i tvivl?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, bedes du rette henvendelse til kundeservice@parkeringsuret.dk.